Ke hana nei i kahi hoʻomaka maikaʻi loa: ʻo Paris Hilton ka polū rhinestone jumpsuit i alakaʻi i ke ʻano ma ka pāʻina wehe ʻo Garden Hotel Silverstone.

I ka honua o ka poʻe kaulana, ʻo ke ʻano a me nā hiʻohiʻona ka mea nui o ka nānā.Eia nō naʻe, hoʻohana kekahi poʻe kaulana i kā lākou mau paepae e hōʻike wale i ko lākou nani akā e hana i ka hopena nui i ka ʻoihana hana.I kēia mau lā, ua ʻike ʻia ʻo Paris Hilton, kekahi o nā kiʻi o ka ʻoihana hana, i ka pāʻina wehe nui o ka Silverstone Garden Hotel i loko o kahi lole polū i hoʻopaʻa ʻia me nā rhinestones, e hoʻomālamalama i ka hanana holoʻokoʻa a lilo i ke kikowaena o ka nānā.

ʻO ka hiʻohiʻona nani o Paris Hilton ma Hilton Garden Inn Silverstone he mea nānā.

Ua apo aku ke kanaka 42 makahiki i kona mea hookele Formula One i loko o ka lole polu a me ke keʻokeʻo i hoʻonani ʻia me ka rhinestone i hoʻonani ʻia me ka hōʻailona kaulana o ka pilikua hoʻokipa.

f40db493c887482a888aea0d145d9641

Ua lōʻihi ka like o nā rhinestones uliuli me ka opulence a me ka waiwai.ʻO ka koho ʻana o Ms. Hilton i ke kino uliuli i hoʻopaʻa ʻia i ka rhinestone i hoʻopaʻa koke ʻia i ka lehulehu.ʻO ka hoʻolālā ʻana o kēia bodysuit e hui pū i nā ʻano hiʻohiʻona o kēia wā me ka nani mau loa.Hoʻonani maikaʻi ʻia nā Rhinestones i loko o ke kino, e hoʻopuka ana i ka ʻālohilohi mai kēlā me kēia kihi.ʻAʻole wale kēia hui e hoʻokūpaʻa i kona kiʻi kīnā ʻole akā hōʻike pū ʻia hoʻi i kāna ʻano ʻano maikaʻi ʻole a me kona ʻano ʻokoʻa.

701c346d92e744f8b6b98761b72feeef

No ka hoʻokō ʻana i kona ʻaʻahu, ua koho ʻo Ms. Hilton i kahi huelo pony kiʻekiʻe, e hōʻike ana i ka hilinaʻi a me ka ʻike hohonu o ke ʻano.Ua nakinaki ʻia kēia huelo pony kiʻekiʻe ma ke ʻano maʻalahi akā hoʻomaʻemaʻe ʻia, e hoʻokūpaʻa ana i kona ʻāʻī a me nā hiʻohiʻona helehelena, e waiho ana iā ia me ka nani a me ka poised a hana i kahi manaʻo mau loa.

c21cf07e36cf4b83b6cb0d92749184fb

He mea hoʻomanaʻo koʻikoʻi ko Ms. Hilton i kēia manawa: ʻaʻole i kaupalena ʻia nā rhinestones i nā mea nani;hiki iā lākou ke lilo i mea nui o ka lole, e hoʻonui ai i ka nani holoʻokoʻa.ʻAʻole ʻaʻahu wale kona lole i hoʻopaʻa ʻia i ka rhinestone uliuli;he hana noʻeau, he wehewehe kūʻokoʻa o ke ʻano.

ʻAʻole hoʻohihi wale ke koho lole a Ms. Hilton;hoʻokiʻekiʻe ia i ka noi ʻana o nā rhinestones i ke ʻano i nā kiʻekiʻe kiʻekiʻe.ʻO kona hele ʻana e paipai iā mākou e ʻimi i nā mea ākea ākea i loko o ke ʻano o ke ʻano, kahi e hiki ai i nā rhinestones ke hoʻonui i kā lākou kuleana ma ke ʻano he mea hoʻonani wale a lilo i kikowaena kikowaena.Ma o kona kapa kino polū rhinestone-studded a me ka huelo pony kiʻekiʻe, ua hōʻike ʻo Ms. Hilton i kona ʻano ʻano nani me ka hoʻoulu ʻana i nā poʻe he nui e hana hou a ʻimi i ke ʻano o ke ʻano.

2d88f3778c01441abef13d7e489c04fd

I ka hopena, ʻo ka helehelena o Ms. Hilton i loko o ke kino polū i hoʻopaʻa ʻia i ka rhinestone ma ka hale hoʻolauleʻa nui o Garden Hotel Silverstone i hoʻopā mai i ka ʻālohilohi a me ka nani i ka hanana.ʻAʻole i waiho wale kāna ensemble i kahi manaʻo hohonu akā ua koi pū kekahi iā mākou e noʻonoʻo hou i nā noi nui o nā rhinestones i ke ʻano.


Ka manawa hoʻouna: Sep-11-2023