He aha nā ʻano hana a me nā mea kaulana i 2023?

Ua hoʻokuʻu ʻo Qiao Crystal i ka digitalLavender, Sundial, Luscious Red, Tranquil Blue a me Verdigris crystal beads i ʻelima kala e hāʻawi i nā mea kūʻai aku i kahi koho maikaʻi aʻe.

珠子图片

DigitalLavender, Sundial, Luscious Red, Tranquil Blue, Verdigris elima i loko o ka waihoʻoluʻu nenoaiu ua hoʻokumu 'ia ma luna o ka global au wanana 'oihana WGSN i hui pu me ka innovative kala nenoaiu Coloro, hoʻokuʻu i ka punawai a me ke kauwela 2023 elima i loko o nā waihoʻoluʻu kaulana e like me ke kumu. ʻelima kala i piha i ka maikaʻi a me ka optimistic saturated waihoʻoluʻu, emphasizing serenity, ho'ōla.

图片一

ʻO Verdigris kahi kala saturated ma waena o ka uliuli a me ka ʻōmaʻomaʻo me kahi hue nostalgic.Manaʻo ʻia ʻo verdigris e hoʻokuʻu hou i kāna hoʻopiʻi ma 2023, e hoʻokomo i kahi kahawai o nā manaʻo hou i nā ʻano ʻano nui.Ma muli o kēia papa waihoʻoluʻu, ua hoʻokuʻu ʻo qiao i Verdigris Crystal Beads

ʻO TranquilBlue e pili ana i ke ʻano o ka ea a me ka wai i ke ʻano, e hōʻike ana i kahi ʻano mālie a lokahi o ka noʻonoʻo.Hāʻawi ke kala i kahi ʻano hou i ka polū waena o ke kenekulia, e komo mālie i nā ʻano ʻano nui āpau.

Hoʻopau ka Sundial i ka nani a me ka nani, hiki i kēia leo ʻeleʻele waiwai ke hoʻololi i ka ʻeleʻele maʻamau, e lilo i kala kumu kūʻokoʻa hou.He ʻano hoʻōla koʻikoʻi ko ka ʻalani ʻalani o ka napoʻo ʻana o ka lā, a laila hui pū ʻia i loko o kahi waihoʻoluʻu peachy ʻulaʻula ʻulaʻula e hoʻohui i kahi wili hou.

He ʻano kūpaʻa a kūlike ka Digital Lavender, e hoʻokani ana i ke kumuhana o ka noʻonoʻo a me ke olakino.Hoʻohui pū ʻia kēia kala i loko o ke kūʻai aku ʻana i ka moʻomeheu kikohoʻe, piha i ka noʻonoʻo a me ka hoʻoheheʻe ʻana i ka laina hoʻokaʻawale ma waena o ka honua virtual a me ke ola maoli.

He māmā a he ea ʻo LusciousRed i hoʻohālikelike ʻia me ka ʻulaʻula kahiko, e hāʻawi ana i kahi ʻike ʻike maoli, immersive a me ka hikiwawe e hoʻokokoke i nā poʻe a hoʻonui i ka hoihoi no ka kamaʻilio.


Ka manawa hoʻouna: Jan-13-2023