Pujiang Qiaoqiao Crystal Co., Ltd. е основана од г-дин Qiumin Du во Pujiang, градот на кристалите во Кина.Qiaoqiao е групно претпријатие кое интегрира истражување и развој, производство, продажба и сервис на додатоци.Исто така, има 2 филијали, Hangzhou Qiaozhixin Trading Co., Ltd. и Yiwu Jingqiao Technology Co., Ltd. Потребно е само еден час возење за да се реализира поврзувањето во најпросперитетниот економски круг на делтата на реката Јангце во Кина.

Прочитај повеќе
Види се