Pujiang Qiaoqiao Crystal Co, Ltd. u themelua nga z. Qiumin Du në Pujiang, qyteti i kristalit në Kinë.Qiaoqiao është një ndërmarrje grupore që integron R&D, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e aksesorëve.Ajo ka gjithashtu 2 degë, Hangzhou Qiaozhixin Trading Co., Ltd. dhe Yiwu Jingqiao Technology Co., Ltd. Duhet vetëm një orë me makinë për të realizuar lidhjen në rrethin ekonomik më të begatë të deltës së lumit Yangtze në Kinë.

Lexo më shumë
Shiko te gjitha